Termeni si conditii

Prin vizitarea şi cumpărarea produselor de pe  site-ul
www.edituramanuscris.ro sunteți de acord cu termenii şi condiţiile detaliate în continuare.

TERMENI GENERALI

Toate informațiile conținute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) sunt proprietatea Editurii Manuscris și sunt apărate de legea română și convențiile internaționale pentru protecția drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea anterioară a Editurii. Toate drepturile sunt rezervate.

Editura nu poate fi facută responsabilă pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini sau fișiere de pe acesta.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Editura nu poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor cărților afișate.
Editura își rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă), daca o anumită carte a fost epuizată.

Editura Manuscris nu poate fi făcută responsabilă şi nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcţionarea/funcţionalitatea site-ului, informaţiile sau conţinutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

Editura nu oferă nici un fel de garanţie pentru produsele comercializate pe site. Editura nu poate fi facută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

Facem toate eforturile ca informaţiile de natură personală pe care ni le furnizaţi să rămână confidenţiale. Deşi folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice internetului.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare

UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet.

SECURITATEA INFORMAŢIILOR

Editura garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Editura nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.edituramanuscris.ro nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare.

MODIFICĂRI

Editura Manuscris îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului precum şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în acest loc şi vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.